BINELLIS EVENT BAR

A cocktail bar with an event zone
2005
Location
Dorp Street, Stellenbosch
Brief
On the ground floor of a corner building in the Blackhorse centre a bar with an event zone is to be developed.
Client
Two young Germans from Cologne, emigrated recently.

BINELLIS EVENT BAR

Solution
The empty room with its stone floor, the old windows with the large trees situated on the pavement, will be enhanced with a simple building plan, a fully equipped kitchen and bar, attractive fittings and eye-catching details to become an appealing space to hang out.
Description
Binelli's event bar was created by

BINELLIS EVENT BAR

S. Kleinenhammans and successfully completed. The whole installation was fitted into new lightweight walls and the equipment of the kitchen and bar was integrated as separate units, this therefore remains temporary. A fine-tuned audio and lighting design and natural ventilation creates a pleasant atmosphere. The outside space under the trees will be added onto the event bar in the summer months.