OFFICE RBI

Sophisticated office of an investment group
2oo6       
Location
Dorp Street, Stellenbosch
Brief
New development of an office on the top level with a garden on the roof. Commencement with the complete reconstruction of the level.

OFFICE RBI

Client
International investment group with short-term subletting to a Partner.
Solution
With the elevation of the room and the open effect of the structured outside windows a new room component is created with the daylight shining into the depths of the inside room. The separate rooms are of use individually and can be freely combined according

OFFICE RBI

to the required needs. The furnishings are of high quality but not ostentatious.
Description
The approx. 350m² large storey is found on the top floor and has unspoilt views all around. The new development abides with a light-weight design through combination of different room elements. The technical fittings comprise of an air-conditioner, appropriate communication and

OFFICE RBI

information technology and acoustic measures to guarantee the requested confidentiality.