GRAPHIC CENTRE OFFICES

Office space in the city-bowl
2oo6, 2oo8
Location
Kapstadt, Buitenstreet
Brief
The empty area of the fourth floor of a multi-storey building in the city should pre transformed into a residential loft. Intermediately it should be used as an office-space.

GRAPHIC CENTRE OFFICES

Client
German developer. Plans to rent out or sell this property again later.
Solution
The bigger part of the planning-area will be designed to an apartment. Two possible entrance doors will keep the option of a separation at a later stage. The outfitting will be equivalent to the smaller unit on the same floor, which was realised immediately.

GRAPHIC CENTRE OFFICES

Please find this one under section apartments. In the first stage small alterations building an office-space, which as well can optionally be separated and used by two tenants.
Description
The design makes use of the two generous openings at both facades and adds a loggia as exterior space now, facing Table Mountain. The raised floor-area accommodated all

GRAPHIC CENTRE OFFICES

new installations. All developed room-segments can be separated for various work-groups.