HOUSE BANTRY BAY

A tranquil house above the city
2oo4-2oo5
Position
Bantry Bay, Cape Town
Building Requirement
Renovation and alteration of an existing house to the Architectural requirements of the client.
Client
German contractor. For use as a second residence in South Africa with

HOUSE BANTRY BAY

family and friends.
Solution
In addition to the renovation of two apartments, the house was upgraded with appropriate building materials and custom-made solutions.
The privacy of the separate areas on the property were retained and supported.    
Description
The important modifications on the

HOUSE BANTRY BAY

original house were completed by P. Wiese in preceding years. The building is constructed over four storeys and has three potentially separated units, the main house is in the forefront due to the open floor plan and the view.  In addition to the renovation and alterations, heating, security and air conditioning were improved.