HOUSE GORDON'S BAY

Residence on a slope
2004
Position
Gordonís Bay
Building Requirement
Building of a new residence with incorporation of existing furnishings
Client
German couple
Solution
The house is divided into two units, a

HOUSE GORDON'S BAY

guest apartment on the ground floor and a first floor residence with panoramic views following on the terrace and outside swimming pool. Here a relatively small property was able to accommodate a great amount of living space. The utilization of the extensive views achieves this generous space. The residence includes an open plan kitchen, a dining area with views, a small study,

HOUSE GORDON'S BAY

a small studio and a lounge with a media projection screen. †Many of the rooms can be continuously connected with the sliding doors and opened to the outside.