HOUSE WYNBERG

A new kitchen with dining room above the courtyard
2007
Position
Wynberg, Cape Town
Building requirement
Renovation and alteration of the kitchen with an open plan dining area, and to accordingly utilise the concealed room in the courtyard to full capacity. 

HOUSE WYNBERG

Client
German Portuguese couple, living and working in South Africa for many years.
Solution
The kitchen was extended on the same level and the attached room was newly designed. The house gains a contained inner courtyard with new doorways, a new and open plan family kitchen as well as a dining area that opens completely to the outside

HOUSE WYNBERG

on a raised level.
Description
The new kitchen is approx. 30sqm and in addition to all the essential kitchen equipment has the utilities concealed into a cupboard and an open fireplace.